JAHANBAKHSH NIET IN WEDSTRIJDSELECTIE; HANCKO SPEELT GELIJK

Alireza Jahanbakhsh heeft geen minuten gemaakt voor Iran. De aanvaller van Feyenoord werd uit voorzorg niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Rusland.

Volgens buitenlandse media kreeg Jahanbakhsh rust vanwege een lichte blessure aan zijn knie. De buitenspeler kan vermoedelijke in de volgende interland van Iran wel weer in actie komen. Zonder Jahanbakhsh kwam Iran niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Kenia. Beide doelpunten vielen uit een strafschop. Dinsdag speelt Iran een vriendschappelijke wedstrijd tegen Kenia.

Dávid Hancko is met Slowakije matig begonnen in Groep J. De Slowaken kwamen tegen Luxemburg niet verder dan een gelijkspel tijdens het eerste EK-kwalificatieduel. De verdediger van Feyenoord werd door de bondscoach gebruikt als linksback. Hancko maakte een prima indruk en kwam ongeschonden uit het duel. Feyenoord-huurling Róbert Boženík kwam als invaller binnen de lijnen, maar kon een 0-0 gelijkspel niet voorkomen.

2023-03-23T21:58:48Z dg43tfdfdgfd